dimecres, 11 de febrer del 2009

LES PLANES DE SON

Les Planes de Son és un nou espai adreçat a famílies, grups d'amics, escoles, amants de la natura, etc. Està situat a 1.500m. d'altitud en l'entorn privilegiat de les valls d'Àneu, entre el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i l'espai natural de l'Alt Pirineu. Amb aquest centre Caixa Catalunya, mitjançant la Fundació Territori i Paisatge, volen posar a l'abast de la societat el coneixement de la natura i els valors i actituds responsables envers aquesta.

UNA GRAN OFERTA D´ACTIVITATS
Les Planes de Son ofereix noves possibilitats per viure plenament la puresa dels Pirineus, acompanyats i assessorats per experts i amb accés a una sèrie d'activitats que ajuden a descobrir aquest entorn. Les Planes de Son disposa d'un complet programa d'activitats culturals i lúdiques. Es podrà aprofitar l'estada per realitzar excursions guiades, conèixer com viuen les diferents espècies d'aquest entorn visitant el seu Centre de Fauna i gaudir d'unes instal lacions modèliques dissenyades sota criteris bioclimàtics i amb un equipament energèticament autosuficient.
UNES INSTAL·LACIONS ÚNIQUES AL COR DELS PIRINEUS
Àrea d'hostaleria i de serveis: habitacions de 2 a 4 places (màxim de 92 places), recepció, cafeteria, cuina, menjador i sala d'estar.
Àrea d'activitats: aules amb pantalles d'observació de fauna, ludoteca, biblioteca, auditori, audiovisual i planeario.
Centre de Fauna.
Per més informació:902 400 973 o http://www.lesplanesdeson.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada