dimecres, 11 de febrer del 2009

AEROPORT D´ALGUAIRE

L´aeroport d'Alguaire està previst que acabi les obres en un parell de mesos, no obstant han assenyalat que no obrirà les seves portes fins aquest estiu.
Catalunya és una de les candidates per acollir un centre de recerca i desenvolupament d'avions no tripulats i un dels aeroports designats seria el de Lleida, on es crearia un hangar destinat a aquest efecte. Aquesta candiatura competeix amb la de Huelva, una altra de les possibles designacions.
El nom de les primeres ciutats destinació des de l'Aeroport de Lleida ja estan decidides. Aquestes seran París, Londres i Madrid, així com altres ciutats europees el nom de les quals no ha transcendit. A la vegada s'estan estudiant, com ja es va dir en anteriors notícies, destinacions de fora d'Europa.
Hi haurà una línia d'autobusos que unirà Lleida amb l'Aeroport Lleida-Alguaire. Les característiques d'aquest servei no es donarà a conèixer fins que no sàpiguen amb exactitud la quantitat de vols i els horaris dels mateixos. Una altra de les característiques d'aquesta nova línia d'autobusos llançadora és la possibilitat de combinació amb els horaris de l'AVE.
La pista tindrà 2.500 metres de longitud (500 metres més que els aeroports de Girona i Reus) i permetrà el trànsit a partir de 2009 d'avions com el Boeing 737 i l'Airbus 320, amb els quals es podran fletar vols cap a tota Europa i el nord d'Àfrica.

Més informació: http://www.aeroportlleidaalguaire.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada