dimecres, 11 de febrer del 2009

L'Associació de Gastronomia La Xicoia organitza durant el mes de febrer el III Ral·li Gastronòmic a la Comarca del Pallars Sobirà, oferiran del dia 3 al 19 diversos menús amb plats típics de la zona.
Els clients que s'acostin al Pallars Sobirà per un preu que oscil·la entre 23 i 40 euros, podran degustar plats tan suggestius com l'esqueixada de truita de la Noguera Pallaresa, la crema d'espàrrecs amb tòfona, la coca de bolets i llagostins, el magret d'ànec farcit o el semifred de formatge del país amb fils de nabius. Dins el programa paral lel a la mostra gastronòmica.
dia 6 de Febrer: S'ha previst un tast i demostració d'ibèrics.
dia 7 de Febrer: l'Associació La Fogaina ha organitzat un sopar de presentació de les Jornades de la Tòfona d'Andorra, en el Restaurant Fogony de Sort, establiment que aquest any ha rebut una estrella Michelin.
dies 8 i 9 de Febrer: hi haurà un taller d'elaboració de la girella (embotit típic) i un altre de farcit de Carnaval.
dia 13 de Febrer : està prevista un tast de maridatge de vins dolços i postres del Celler de Can Roca (Girona) amb el sommelier Xavier Ayala, president de l'Associació de Sommeliers de Lleida, i el reboster Gabriel Vasques.
dia 14 de Febrer: es celebrarà la matança del porc i del xai al Parc del Riuet de Sort. Una degustació del Champagne Bollinger i una xerrada-demostració 'Dels gelats a les postres', impartida per un responsable de Comercial Sosa, seran els protagonistes dels dies 15 i 16 de febrer, respectivament.
dia 17 de Febrer:s'ha programat un tast de maridatge de formatges de la comarca amb melmelades del Rebost de l'Empordanet i vins Agustí Torelló.
dia 28 de Febrer: hi haurà el Concurs de Girella i Farcit de Carnaval. Com a cloenda del Ral li Gastronòmic.
dia 12 de març : tindrà lloc un sopar en què es lliurarà la Xicoia d'Or als personatges més rellevants de 2005.
Els restaurants participants en la tercera edició del Ral li són Fonda Farré (Baro), Hotel-Restaurant Castellarnau (Escaló), Hotel-Restaurant Els Puis (Esterri d'Àneu), Hotel-Restaurant Poldo (la Guingueta d'Àneu), Esterri Park Hotel (Esterri d'Àneu), Hotel Comtes del Pallars (Rialp), Hotel Montaña (Alins), Hotel Pessets (Sort), Restaurant Borda d'Arnaldo (Montardit-Sort), Cafè Pessets (Sort), Roch Hotel-Restaurant ( Altron) i Restaurant Fogony (Sort).

Més informació: Associació de Gastronomia La Xicoia
Telèfons: 669 90 52 66 (Jaume) i 669 90 52 69 (Isabel).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada