dilluns, 2 de març del 2009

Qué es el camping?

Fer càmping és entrar en contacte directe i gairebé íntim amb la natura; és estimar i demostrar aquest amor convivint amb ella. El camping és un poderós mitjà educatiu per a la joventut. En ell es practica el companyerisme, la divisió del treball, la repartició equitativa dels béns; s'obliden els egoismes i mesquineses. S'aconsegueix un sanejament moral que difícilment poden donar-lo la vida cotidiana a la ciutat o el estiueig en platges superpoblades, i tancat a l'habitació d'un hotel.
Quins beneficis pot obtenir el acampant en passar una temporada de vida natural?
  1. Tranquil·litza els nervis esgotats; els paisatges naturals, el silenci, la vida contemplativa, la despreocupació ..., en el camping es deixen a un costat molts convencionalismes i prejudicis, factors importants que contribueixen al stress ciutadà.
  2. Depuració física per la vida a l'aire lliure. Els campings s'instal·len sempre a l'aire lliure; aquests ambients estan saturats d'aire pur, de ric contingut en oxigen, el que al seu entorn es renova constantment pel cicle respiratori de les plantes i, d'aquesta manera, els pulmons són els primers a sentir el canvi.
  3. Exercicis obligatoris; El camping és, generalment, un punt neuràlgic des d'on s'irradia cap a diferents direccions, de manera que es veu obligat a caminar molts quilòmetres diaris per tal de poder visitar els llocs d'interès, brinda una oporunidad única per tonificar tots els músculs del cos.

Hem trobat un artícle sobre el campisme des de fá més de 100 anys, amb moltes fotos ilustratives que trobem es de molt interés. A sota us deixem el link perque el pugueu veure.

http://www.campingblog.es/2009/01/100-anos-de-historia-de-camping-en-europa-con-fotos-de-la-epoca.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada