dissabte, 14 de març del 2009

GINCANA A GRANDVALIRA


Aquesta setmana a la revista OK! sortía un reportatge sobre la cita solidària que va tenir lloc a Andorra a l'estació d'esquí de Grandvalira (a 1,5 h del Nou Camping). La fundació Theodora és l'encarregada de portar els "Doctors Somriures" a diversos hospitals d'Espanya per fer més fàcil la vida dels nens ingressats, com tots sabem riure és el millor aliat contra la malaltia.
Durant les seves visites personalitzades, els Doctors Somriure juguen, improvisen i orienten la seva actuació cap al nen, intentant involucrarlo de tal manera que, per un període de temps, oblide on es troba i descobreixi un món de color, música, màgia i somriures.
En aquesta Gimcana han participat famosos de televisió i periodistes com: Daniel Muriel (Escenas de Matrimonio), Sara Casanovas (Hospital Central), Guillermo Martín (Operación Triunfo), Maite Torrent (Redactora en cap de la revista OK!), Jimmy Castro (Els homes de Paco), i molts més, tots van participar per recaptar fons per aquesta gran causa.
L'empresa ROCROI, ubicada al Pallars Sobirà, a Llavorsí (molt a prop de Nou Camping), també va estar allà.En el transcurs del dia es va gravar un vídeo que es projectarà amb la intenció d'arrencar un somriure als petits que estiguin malalts.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada