dimecres, 4 de març del 2009

UN DIA DE SENDER,UNA SETMANA DE SALUT

El senderisme es una activitat de lleure ideal per a recuperar la tranquil·litat d'esperit i per recuperar-se de l'estrès diari. La pràctica del senderisme és una activitat que permet la realització de vacances actives i caps de setmana o vacances de temporada a l'abast de tothom, una forma senzilla i pràctica d'apropar als nens i els joves a la natura. No hi ha límits d'edat ni de cap clase.Permeteix conèixer un país, la seva cultura, la seva història i el seu paisatge natural i humà tot, creuant a peu per camins senyalitzats.
A Catalunya es situen els senders al nivell dels millors d´Europa, alhora que el clima suau del país els fa transitables la major part del any.G.R.: Rutes de gran recorregut,superen els 50km. Senyalització amb blanc i vermell.
P.R.: Recorregut entre 10 i 50km. Color de senyalització blanc i groc.
S.L.: Seders locals, no superen els 10km. Color de senyalització blanc i verd.
S.U.: Son rutes variables, sínicien en un punt del sender i tornen a un altre punt constituïnt alternatives al itinerari principal.
Encara que sembli absurd dir-ho, un mateix camí pot ser diferent per a cada persona que´l façi, en virtut del seu entrenament, capacitat, fons, coneixements, ganes, etc.
El que avisa no és traïdor: poc a poc i endavant.
Més informació: http://www.feec.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada