dimarts, 3 de març del 2009

Nou Centre de BTT a les Valls d´Àneu

Proximament s´otorgará la marca Centre BTT a les Valls d´Àneu.

Què ofereix un centre BTT?
Un mínim de cent quilòmetres de circuits pensats per a tots els nivells, cartografiats i senyalitzats segons el grau de dificultat.
Un punt d’acolliment que dóna serveis relacionats amb la bicicleta i que també funciona com a petita oficina de turisme. La informació es facilita en diferents idiomes. Hi ha mapes cartogràfics i d'altres materials tècnics i d’interès turístic per a cada ruta.
Un ventall de serveis complementaris per facilitar la pràctica de la BTT: lloguer de bicicletes, zona d’aparcament exclusiu, punts de rentat, dutxes i serveis sanitaris, etc.
Punts d’informació, ubicats en restaurants, albergs, hotels etc., que faciliten informació a l’usuari sobre les rutes, els recursos turístics de la zona i l’oferta d’allotjament i restauració.
Un estàndard de qualitat. Tots els centres BTT de Catalunya han rebut l’homologació de Turisme de Catalunya, organisme adscrit a la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, i de les federacions catalana i francesa de ciclisme.

Més informació: http://www.turismedecatalunya.com/btt/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada